Wederom een onvergetelijke kerst!

Een onvergetelijke Kerst voor kansarme kinderen

Ruim 1.500 kinderen een onvergetelijke Kerst bezorgen. Dat hebben we de afgelopen zeven jaar dankzij veel hulp en inspanningen iedere keer weer voor elkaar gekregen. Telkens hebben we kinderen, die door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om iets dergelijks mee te maken, laten genieten van een fantastische voorstelling van het Kerstwintercircus in het Parktheater in Eindhoven. Kunnen we dit jaar op uw financiële steun rekenen?

Deze dag wordt door de Ronde Tafel voor de kinderen tot in de puntjes verzorgd, inclusief hapjes, drankjes en met een cadeautje voor thuis. Bovendien kunnen de kinderen zich tijdens de Kerstweken nog vermaken diversen leuke andere activiteiten.

Maar.. dit project is alleen mogelijk met uw financiële steun! U kunt ons enorm helpen door de kinderen dit geheel gratis te laten beleven. Dat doet u door kaartjes te kopen. De kaartjes voor KinderKerstGeluk bedragen maar 30 euro per kind. Voor elk kaartje dat u koopt, bezorgt u dus één kind een onvergetelijke Kerst. Hoe meer kaarten u afneemt, hoe meer vrolijke gezichten we met Kerst kunnen zien in het Parktheater.

 

Wilt u deze mooie actie steunen? Bestel dan via deze website de kaarten.

 

Wat krijgt u als bedrijf terug voor uw steun? Helemaal niks! U geeft wel 1.500 gelukkige kinderen een onvergetelijke dag met Kerst. Iedere euro die u doneert gaat rechtstreeks naar de kinderen en uw privacy als donateur blijft uiteraard gewaarborgd.

Als ondernemer let u in deze economische crisis natuurlijk extra goed op uw uitgaven, maar deze ‘investering’ is het in ieder geval dubbel en dwars waard.

Namens Rondetafel 117 Eindhoven danken wij u alvast van harte,

Rondetafel 117 / Eindhoven
p/a Marks Wachters Notarissen
Postbus 180
5600 AD, Eindhoven

* De 1.500 kinderen die hiervoor in aanmerking komen worden nauwkeurig geselecteerd in samenwerking met diverse (gemeentelijke) instanties. Deze kinderen komen vooral uit gezinnen die onder de armoedegrens leven.

Stap 1, bestel hier uw kaarten.

Organisatie:
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email:

Ja, ik steun de actie 'KINDER KERST GELUK' en bestel:


Service Activiteiten Kinder Geluk | Klaprooshof 10 | 5672 XC Nuenen | KVK: 41092402  - info@kinderkerstgeluk.nl